MENSA - OBAVJEŠTENJE

Testiranje bazične inteligencije u Baru, u organizaciji Mense Crne Gore održaće se u subotu, 14. decembra 2019. godine sa početkom u 09:00 h, u prostorijama Fakulteta za poslovni menadžment u Baru, ul. Maršala Tita br.7.

Rok za prijavu je do četvrtka, 12. decembra do 23:59 časova.

Cijena testiranja je 15€, dok za đake i studente iznosi 10€. Uplate se vrše na žiro račun br. ​520-14442-11 kod Hipotekarne banke, primalac uplate: Mensa Crne Gore, Podgorica. Na uplatnici je neophodno navesti ime i prezime kandidata (ukoliko ne uplaćuje kandidat, ime i prezime kandidata navesti u polju "Svrha uplate"), a polje "Poziv na broj odobrenja" popuniti matičnim brojem (JMB) kandidata.

Uplate se mogu izvršiti najkasnije do 13. decembra do 11:59 h. U slučaju odustajanja, novac se ne vraća zbog organizacijskih razloga.

Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji su punoljetni na dan testiranja. Prijava za testiranje je obavezna i podrazumijeva popunjavanje prijavnog formulara koji se nalazi na sledećem linku: https://mensa.me/formulari/31797. Prijava sadrži vaše lične podatke koji se mogu koristiti za identifikaciju prilikom pristupa testiranju i za statističke obrade.

Svi kandidati prilikom pristupa testiranju treba da pokažu validan identifikacioni dokument.

Mensin test može se raditi najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godine dana. Članovi Mense mogu imati prednosti prilikom školovanja ili zapošljavanja kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Za više informacija možete nam se obratiti putem e-maila na  Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli